Haringparty 2018

WEDDE - De achtste Haringparty georganiseerd door de Rotaryclub Westerwolde Hondsrug bij de Burcht in Wedde is een feit.

In een goede sfeer werden de vele bezoekers door veilingmeester Jacques d’Ancona uitgedaagd om te bieden op schilderijen van Maya Wildevuur, Erik van Zwezerijnen en Olja Maier, beelden van Jenny Derksen en Jozephine Wortelboer en een unieke hoed van Hetty de Jonge Krook. Daarnaast kon er geboden worden op items van Schaap en Citroen, een wijnpakket van slijterij Muthert en een ‘bekende’ voorzittershamer die door leden van de Round Table voor de veiling was ingebracht. Als laatste ging het vaatje haring onder de hamer.

Na de veiling ontvingen de vertegenwoordigers van vier goede doelen samen een mooi bedrag van 5.500 euro. Het ‘Kinderhotel de Burcht’ in Wedde, stichting ‘Droomkinderen’ in Bourtange en de projecten ‘Borgers moestuin’ en ‘Veur Elkoar’ waren zichtbaar blij met hun cheque.

Na de veiling genoten de bezoekers volop van de nieuwe haring, het buffet, de drankjes en muziek van Lisa-Mae de Vries en Jasper Stuut.