Monuta inspireert tijdens informatiedag op zaterdag 2 juni

STADSKANAAL - Op zaterdag 2 juni houdt Monuta Stadskanaal een informatiedag in Crematorium & Uitvaartcentrum Cereshof.

Tijdens de informatiedag kunnen bezoekers van 10.00 tot 14.00 uur inspiratie opdoen over uitvaartmogelijkheden en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen.

Een bijzonder afscheid. Veel mensen kunnen zich er misschien weinig bij voorstellen, maar ze kunnen zich er wel op voorbereiden. Tijdens de informatiedag zijn bezoekers van harte welkom om daarover in gesprek te gaan met Monuta uitvaartverzorgers Mieke Folkers-de Boer en Tom Veldhuis.

De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven.

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen op www.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid.