Fiets mee met Refaja voor Julians Stichting

STADSKANAAL - Op zaterdag 26 mei houden medewerkers van het Refaja ziekenhuis voor de zevende keer een fietstocht voor Julians Stichting.

Dit jaar voert de tocht de toerfietsers, mountainbikers en wielrenners vanaf Stadskanaal langs diverse routes door het mooie gebied rondom Smeerling. Iedereen kan deelnemen aan de tocht.

Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afstanden: 40, 60, 80 of 100 kilometer. Iedereen kan zich inschrijven voor de fietstocht via www.refajafietst.nl

Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving via de website 10 euro voor volwassenen en vijf euro voor kinderen van 12 tot 16 jaar. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis meefietsen. Ook is het mogelijk om op de dag zelf in te schrijven. De kosten voor volwassenen zijn dan 12,50 euro en voor de leeftijdscategorie tussen 12 en 16 jaar 7.50 euro. De start is om half tien 's morgens vanaf de parkeerplaats van het ziekenhuis.

Voor, tijdens en na afloop van de fietstocht is er gratis catering. Fietsers kunnen gebruik maken van een lunch bij de gezamenlijke pauzeplek in Smeerling. Ook wordt gezorgd voor koffie/thee en een broodje voor de start. Na de finish krijgen alle fietsers een pastabuffet aangeboden. Tevens vindt een verloting plaats met mooie prijzen.