Black Lake gaat op herhaling in cultuurpodium VanSlag in Borger

Met een optreden van Black Lake sluit cultuurpodium VanSlag op zaterdag 26 mei het concertseizoen 2017/2018 af. Black Lake vierde onlangs het 55-jarig bestaan. Het is daarmee ongetwijfeld een van de langst optredende bands in Nederland. Black Lake, opgericht in Zwartemeer, wordt nog steeds gezien als één van de beste live-bands in het covercircuit van Nederland. Met onder meer Gerrit de Hoop als een van de oprichters in de gelederen is de band weer helemaal terug op het niveau van hun hoogtijdagen.

De onvoorwaardelijke liefde voor rockmuziek, vooral de classic rock van de 80’s hebben het grootste gedeelte van de succesvolle formatie van de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw weer bij elkaar gebracht. De band is uitgebreid met een gitarist zodat Black Lake nu beschikt over twee gitaristen. De vocale mogelijkheden met vier leadzangers zijn ongekend, geweldige samenzang was altijd al één van de pijlers van de band.

Het repertoire bestaat uit rockklassiekers van onder andere Toto, Foreigner, Joe Cocker, Bon Jovi, Van Halen, White Snake en Gary Moore. Wat ook is gebleven is de medley van 45 minuten, ooit het handelsmerk van Black Lake.

Het concert begint om 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vanslag.eu