Klassieke draagwijze terug van weggeweest met J. Stout Uitvaartverzorging

STADSKANAAL - Wie de militaire en koninklijke uitvaarten van televisie kent, herinnert zich vast het indrukwekkende moment waarop de kist wordt weggedragen.

Hoog op de schouders, met een statige en professionele manier van lopen. Het stijlvolle ‘schouderen’ is dankzij J. Stout Uitvaartverzorging weer terug in de regio.

Met een professionele training en de aanschaf van nieuwe stijlvolle kleding, heeft het draagteam van J. Stout Uitvaartverzorging sinds april 2018 alles in huis voor een waardige uitvaart. Ook wanneer familieleden zelf willen schouderen, biedt de uitvaartverzorger ervaren ondersteuning.

Dat deze manier van dragen niet vaak wordt aangeboden, heeft mogelijk te maken met de specifieke eisen die erbij komen kijken. Zo heb je een team nodig dat ongeveer dezelfde lengte heeft, gelijkmatig in de pas kan lopen en bovendien krachtig genoeg is. "Het vergt aardig wat training om professioneel te kunnen schouderen", spreekt Jan-Willem Stout uit ervaring.

De familieonderneming onderscheidt zich hiermee bovendien van bedrijven die het schouderen uitbesteden aan externe (studenten)dragers. "Omdat we werken met onze eigen mensen", vervolgt Jan-Willem. "We zijn daarom altijd zeker van een professioneel team dat op elkaar is ingespeeld en betrokken is bij de gehele uitvaart."

Statig en stijlvol. Het schouderen sluit naadloos aan bij de dienstverlening van J. Stout Uitvaartverzorging. Want hoewel de uitvaartverzorger voortdurend ontwikkelt en bijzondere uitvaarten op maat verzorgt, heeft het bedrijf naam gemaakt met haar klassieke uitvaarten.

"We zijn altijd trouw gebleven aan onszelf", legt Jan-Willem uit. "Mensen kennen ons van de hoge hoeden, jacquets en de puntjes op de i. Deze nieuwe stap betekent een vernieuwing in de regio, die tegelijk past bij wat we al veertig jaar doen."

U wilt meer informatie? Kijk dan op de website www.stoutuitvaartverzorging.nl