Online veilingen inboedel Dierenpark Emmen

Emmen - Dierenpark Emmen is niet meer. Daarom houdt Onlineveilingmeester.nl - in opdracht van Wildlands Adventure Zoo - vier online veilingen van de achtergebleven inventaris in het vroegere dierenpark.

De kijkdag van de eerste twee veilingen met werkplaats- en horeca inventaris is op vrijdag 4 maart van 13.00 tot 16.00 uur ter hoogte van de Sterrenkamp 41 en 7 in Emmen centrum. Deze veilingen sluiten op maandag 7 en dinsdag 8 maart. Meebieden kan na gratis registratie op www.onlineveilingmeester.nl. Er volgen nog twee veilingen met een kijkdag op vrijdag 11 maart en vrijdag 18 maart.

Grotendeels leeg

Dierenpark Emmen sloot na tachtig jaar eind 2015 de poorten definitief om op 25 maart op een andere locatie in Emmen het nieuwe themapark Wildlands te kunnen openen. De grote verhuizing van dieren is achter de rug waardoor het park grotendeels leeg is, maar wel staan er nog veel goederen. Het draait onder meer om parkbeheergoederen, maar ook overgebleven verzamelitems van de dierentuin zijn er nog te vinden. Onlineveilingmeester.nl behoort tot de OVM-Group en is actief in heel Nederland en Europa. Het hoofdkantoor staat in Groningen.