Autoshow bij ACSL van Staalduinen in Stadskanaal

STADSKANAAL - Vanaf donderdag 27 december tot en met zondag 30 december is het weer extra goed zaken doen bij de officiële KIA en Nissan merkdealer van Stadskanaal en omstreken.

Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto dan zijn deze voordeeldagen bij ACSL van Staalduinen voor u een echte buitenkans!

Naast (voordeel-) acties, uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 5000 euro, is het altijd ook super gezellig tijdens deze inmiddels bijna legendarische autoshows. Een nieuwe auto bekijken, proefrijden of kennis maken met alle andere activiteiten van ACSL van Staalduinen. Wist u bijvoorbeeld dat zij ook auto’s verhuren via de succesformule Autohopper. Of dat ze ook PCA merkenspecialist zijn voor Peugeot en Citroën. Eigenlijk kunt u altijd bij hun terecht want ze zijn ook Vakgarage. Sterk in elk merk dus en altijd de service en klantvriendelijkheid die ACSL van Staalduinen kenmerkt.

Alle voorraadmodellen van alle merken worden aangeboden met extra hoge kortingen, winterbanden nu nog voordeliger en nog veel en veel meer. Diverse occasions hebben een ander en duidelijk lager prijskaartje gekregen.

Kom naar de showrooms aan de Veenstraat 3 en Koperslager 1 en ontdek of uw droomauto ook in prijs is verlaagd.