Hitkanon BLØF speelt op hello festival in Emmen

EMMEN - Het hello festival haalt met BLØF één van Nederlands grootste popgroepen in huis. De band gaat zaterdag 8 juni openen op de mainstage van het festival in Emmen.

Al ruim 26 jaar zingt het met talloze prijzen overladen BLØF de lofzang van de Zeeuwse kust. Op het palmares van dit (nummer 1-) hitkanon staan twaalf studioalbums met onder meer de filmhits ‘Alles is Liefde’ en ‘Mannenharten’ met Nielson maar ook ‘Holiday In Spain’ met Counting Crows; ‘Liefs Uit Londen’; ‘Aan De Kust’; ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’; ‘Dansen Aan Zee’; het fenomenale ‘Mooie Dag’ – en ga zo nog maar even door.

Met het nummer Zoutelande boekt de band dit jaar het ene na het andere record. Het nummer werd onlangs uitgeroepen is tot de grootste Nederlandstalige hit ooit in de Mega Top 50. Met 19 noteringen is BLØF de Nederlandse hofleverancier in de Radio 2 top 2000 van 2018.

Het hello festival is op 8 en 9 juni in Emmen. Headliner op de zaterdag is Lenny Kravitz. Daarnaast staan onder meer Little Steven and the Disciples of Soul, Daniel Lohues, Lil Kleine Live Show, Paul Carrack, Midge Ure, Golden Earring, DeWolff, VandenBergs Moonkings, Van Dik Hout, Rumours, Joris Linssen en Caramba, The Bowie Collective en Daredevils op het festival aan de Grote Rietplas. Meer namen volgen.

Tickets voor het festival zijn te koop via hellofestival.nl