Hotel en 50 recreatiewoningen langs de verkeersader N34

GASSELTE - Het voormalige Motel Gasselterveld wordt een nieuw leven in geblazen. De locatie is aangekocht door Mellies Invest Vastgoed Ontwikkeling B.V.

"De gemeente is blij dat op deze plek, direct gelegen aan de toegangsweg naar het Gasselterveld en aan de N34, een mooi, nieuw, toekomstbestendig recreatief en toeristisch bedrijf wordt gerealiseerd", zegt wethouder Henk Heijerman van de gemeente Aa en Hunze. "Het perceel is al ruim 10 jaar niet meer in gebruik en maakt deel uit van de Ontwikkelingsvisie voor het Gasselterveld."

De locatie heeft een oppervlakte van een kleine 10 hectare. Er wordt een recreatiepark ontwikkeld met ruim 50 recreatiewoningen. Aanvullend hierop wordt een hotel met een restaurant gerealiseerd, waarbij de mogelijkheden voor wellness, fitness, sport, congres en vergaderfaciliteiten worden onderzocht.

De locatie is voorheen gebruikt als motel/restaurant met recreatiewoningen en later als asielzoekerscentrum.

De Groene Briljant - een Joint Venture tussen Mellies Invest Vastgoed Ontwikkeling en Briljant Finance B.V. - gaat het recreatiepark ontwikkelen, waarbij gezondheid/wellness een belangrijk thema is. Het park wordt gefaseerd gebouwd. Met de bouw van de eerste fase wordt naar verwachting in 2020 gestart. De te ontwikkelen locatie ligt in een unieke omgeving van uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en zwemplassen met witte zandstranden. Er zijn prachtige wandel-, fiets- en mountainbikeroutes.

De recreatiewoningen worden duurzaam en circulair gebouwd en zijn bedoeld voor de verkoop. De recreatiewoningen worden door een deskundige partij verhuurd en beheerd, met als doel een optimaal rendement te bewerkstelligen. De recreatiewoningen zijn daarmee voor professionele en particuliere investeerders interessant. De eerste gegadigden voor de woningen hebben zich gemeld. Voor het hotel vinden verkennende gesprekken plaats met meerdere partijen.

U wilt meer informatie over de plannen? Neem dan contact op met Gerrit Volkers van De Groene Briljant, 06-57985831.