(her)opening Zaal12 en Grandcafé Gin & Juice by Zaal12

VLAGTWEDDE -Vanaf 1 november wordt Zaal12 in Vlagtwedde gerund door René en Bianca Keijzer.

Sinds ze de sleutel hebben gekregen, zijn hier en daar wat aanpassingen verricht. De grootste verandering is dat zij het café gewijzigd hebben in Grandcafé Gin & Juice by Zaal12. Het café heeft een eigen stijl gekregen.

"We willen met het grandcafé de sfeer van vroeger creëren. En hierbij staat aandacht voor onze gasten en producten voorop.

We willen nèt dat beetje extra geven. Er worden speciale bieren, wijnen en hapjes geserveerd en ook de koffie is met zorg geselecteerd. Daarnaast is het mogelijk om te lunchen of ’s avonds van een lekkere maaltijd te genieten.

Ook is er een kleine borrelkaart met uiteenlopende hapjes, zoals onze bietenbal die al erg geliefd is onder onze gasten. De frisdrankkaart is geheel vernieuwd en we serveren een gevarieerd aanbod alcoholvrije dranken.

We willen graag een grandcafé met een gezellige ongedwongen sfeer creëren. Een warme aankleding, gezellige muziek, mooie producten en extra aandacht voor onze gasten, dát moet het totaalplaatje van Grandcafé Gin & Juice worden.

Daarnaast willen we ook regelmatig live muziek laten spelen. Zo staat ons eerste evenement gepland op zaterdag 16 maart met de Zaal12 Tribute Night met Tina Turner en Joe Cocker.

Bovendien kun je ook voor een feestje bij ons terecht. Zaal12 biedt ruimte tot 750 personen voor onder meer verjaardagen, bruiloften, poppodium en theater."

Op vrijdag 15 maart worden Zaal12 en Grandcafé Gin & Juice officieel heropend. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is tussen 16.00 en 17.30 uur van harte welkom. Een hapje en een drankje staan klaar.

Zaal12 en Grandcafé Gin & Juice by Zaal12 zijn gevestigd aan de Wilhelminastraat 37 in Vlagtwedde. Kijk voor meer informatie op de website www.zaal12.nl