Veel clowns naar Emmer koopzondag

Emmen

 Het thema van koopzondag 20 maart in het centrum van Emmen is Smiley Sunday. Er lopen vanaf 13.00 uur clowns door het centrum. Kinderen kunnen vijftien clowns zoeken. Elke kindervriend heeft een leuke verrassing.

Schminken kan op het plein bij Expert. Fret Suikerpret - een clowneske paashaas - loopt door het centrum en deelt paaseitjes uit. Clown Sunshine Shots zet ondertussen kinderen op de foto en op drie locaties voeren - in totaal - achttien dansclowntjes een flashmob uit. Zij zijn lid van MK beats dansstudio in Klijndijk. De (contact) clowns zamelen geld in voor Emmer zorginstellingen. In de bibliotheek op het Noorderplein is van 13.00 tot 16.00 uur een doorlopende workshop. Kinderen kunnen er clowntjes tekenen en schilderen. De winkels zijn op 20 maart open van 13.00 tot 17.00 uur.

Auteur

Redactie