Eko-tours is onderweg in Drenthe

Exloo

Drenthe heeft er een nieuwe, unieke attractie bij. Eko-tours startte vorige maand vanuit Exloo. Eko-tours verzorgt excursies met elektrische auto's door de natuur.

Door de unieke samenwerking met Staatsbosbeheer mogen de Eko-explorers rijden op zandpaden en zodoende op de mooiste plekken komen in de bossen rondom Exloo. Rijden dus op paden en het bekijken van locaties waar je met een ander voertuig niet komt.

Avontuurlijke voertuigen

Het unieke is dat de deelnemers zelf mogen rijden in deze speciale Eko-explorers. De avontuurlijke voertuigen bieden plaats aan zes personen en zijn voorzien van gordels en mogen ook op de openbare weg rijden. De website van Eko-tours heeft een kalender waarop excursies kunnen worden geboekt. Meer informatie staat op de website www.eko-tours.nl.

Auteur

Redactie