Leerlingen stralen in Theater Geert Teis in Stadskanaal

STADSKANAAL

Het was gezellig druk zaterdagmiddag in het Theater Geert Teis in Stadskanaal.

Daar werd namelijk het jaarlijkse slotfestival gehouden van Kunstenschool ZG. Een combinatie van enthousiaste muziek-, dans- en theaterleerlingen nam de ruim 400 glunderende bezoekers mee op weg naar de zomer.

Op verschillende podia in het theater werd opgetreden. Niet alleen leerlingen en docenten van Kunstenschool ZG kwamen tijdens het festival in actie, er waren ook speciale gasten uitgenodigd zoals onder (veel) meer Noordpool Troupe onder leiding van Reinout Douma, de Groningse rapformatie Wat Aans en de Troubadoers met Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot in de gelederen. Zij zorgden met elkaar voor veel sfeer en gezelligheid in Teis.