Tweetal aangehouden voor betrokkenheid dode Veendamse

Veendam

Een man van 43 en een vrouw van 42, beiden uit Veendam, zijn dinsdagochtend door de politie aangehouden. Ze zijn mogelijk betrokken bij de dood van een 38-jarige Veendamse, afgelopen november.

De vrouw werd op 5 november levenloos gevonden in haar woning aan de Leidekkerstraat. In eerste instantie leek de vrouw een natuurlijke dood te zijn gestorven. Maar, omdat na de sectie en lijkschouw de doodsoorzaak twijfelachtig bleef, startte de politie een onderzoek. Tien rechercheurs werden op de zaak gezet. De woning werd doorzocht en er werd een buurtonderzoek gehouden. Een woordvoerder van de politie meldde destijds dat de politie volledig in het duister tastte over de mogelijke oorzaak van haar dood. Gaandeweg het onderzoek bleek de vrouw waarschijnlijk toch om het leven gebracht.

Auteur

Redactie Digitaal