Supermarkt Poiesz doneert 27.820 euro aan SailWise

Ter Apel

Tijdens de zomermaanden kon bij Poiesz worden gespaard voor leuke zomercadeaus. Ook in Stadskanaal en Musselkanaal.

Voor elke spaarkaart die in juli of augustus werd ingeleverd voor een zomercadeau reserveerde Poiesz een euro voor SailWise. Met deze actie is een totaalbedrag van 27.820 euro binnengehaald voor SailWise. SailWise maakt watersportvakanties mogelijk voor mensen met een beperking en op deze manier dragen Poiesz en haar klanten een steentje bij om ook hen het ultieme vakantiegevoel te bezorgen. In het voorjaar is in het Friese Elahuizen het Sailhûs geopend, een prachtige locatie aan het water waar de gasten van SailWise van alle gemakken worden voorzien om onbeperkt te kunnen genieten van een prachtige watersportvakantie. Elahuizen is ook de thuishaven van catamaran de Beatrix, een aangepast zeilschip dat het voor mensen met een beperking mogelijk maakt om te genieten van de watersport. "Als familiebedrijf vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen het vakantiegevoel kunnen ervaren en we zijn er trots op dat we in onze regio een geweldig initiatief van SailWise samen met onze klanten kunnen ondersteunen. Hiermee dragen we ons steentje bij, zodat ook deze groep kan genieten van een vakantie in ons mooie Noorden", aldus Piet Smit, Algemeen Directeur van Poiesz Supermarkten B.V.

Auteur

Paul Abrahams