Nominaties voor de Pluim 2016 in Nieuw-Weerdinge zijn bekend

nieuw-weerdinge

De drie kandidaten die kans maken om de Pluim 2016 in de wacht te slepen zijn bekend: Knelske en Dika, Stichting Volksvermaak Nieuw-Weerdinge en de Kledingkringloop.

"Inwoners van het dorp kunnen tot uiterlijk 16 december hun stem uitbrengen. De uitslag wordt 13 januari bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie in De Badde", vertelt voorzitter Wim Katoen van de Pluimcommissie in Nieuw-Weerdinge. "De stembussen staan bij De Badde, Tankstation Grooten en Snackbar 't Mondje." Knelske en Dika verzorgen sinds jaar en dag het cabaret tijdens de nieuwjaarsreceptie, Stichting Volksvermaak Nieuw-Weerdinge regelt elk jaar onder meer activiteiten als de lampionoptocht en het sinterklaasfeest en de Kledingkringloop verkoopt tweedehandskleding tegen een gereduceerd tarief aan inwoners die moeite hebben om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.

Auteur

Paul Abrahams