Tweede editie Ruiten Aa concert

VLAGTWEDDE

De tweede editie van het Ruiten Aa Kanaal concert is zaterdag 23 juni. Dit concert op het water brengt een keur van artiesten. Door deze verschillende muziekstijlen willen zij een verbinding maken met jong en oud met aandacht voor de Nedersaksische cultuur. Ook verbinden zij zich met kwetsbare groepen, Mensen met een verstandelijke beperking en asielzoekers in Nederland. Bijzonder is het optreden van de 17 jarige rapper Ali Bayat. Hij kwam op 14 jarige alleen met een bootje aan in Griekenland. Hij vertelt zijn verhaal. Ook is er plek voor jong talent. De winnares van het Ruiten Aa Kanaal prijs Daniela Ananias zal een optreden verzorgen. Andere optredende artiesten zijn Margriet Eshuis, Elske de Wal, Alex Vissering, Alex Visenc, Ronald Klungel en Klaas Spekken. Het concert is gratis en begint om 21 uur. Parkeren kan bij De Welkoop en Huls.