RegioBank in Ter Apel houdt zaterdag 1 september een open dag

TER APEL

Rabobank vermindert haar service in Ter Apel. Terwijl veel mensen graag een bank in de buurt willen.

Een bank waar ze gewoon even binnen kunnen lopen voor een vraag of advies. En waar ze hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Daarom heeft RegioBank Zelfstandig Adviseurs door heel het land.

"Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s. Ook niet voor papieren bankafschriften of overschrijf kaarten", zegt Peter Erdman. Hij is Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Ter Apel. "Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen, sparen en hypotheken. We nemen de tijd voor persoonlijke aandacht. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we echt advies op maat geven."

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klanten hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. "Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven. Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank," zegt Linda Erdman van RegioBank in Ter Apel.

Bent u nieuwsgierig naar de persoonlijke bank bij u in de buurt en wilt u meer weten of vrijblijvend kennismaken? Loop dan binnen bij Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen aan de Hoofdstraat 80-81 in Ter Apel. Dat kan ook op de open dag op zaterdag 1 september van 11.00 tot 15.00 uur. U kunt natuurlijk ook bellen via 0599-582000.

Erdman is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.


Auteur

Paul Abrahams Redacteur