Social Meating in De Wijnstok Sellingen

SELLINGEN

Een sociale ontmoeting en sociaal eten. Beide gebeuren 13 oktober tijdens de Social Meating avond in De Wijnstok Dorpstraat 21 in Sellingen. Het is de bedoeling dat iedereen tijdens en na de maaltijd gezellig contact heeft met anderen. Inmiddels zijn er al veel aanmeldingen. Deze avond is gratis.

Het programma is: Vooraf een kopje koffie of thee. Daarna ongeveer vijf tot tien minuten een korte lezing, Hierna zijn er broodjes hete kip, een salade en tenslotte een toetje, dit is van 18 tot 20 uur. De gehele avond is er voldoende frisdrank, koffie en thee. Hierna als alles is opgeruimd, komen de sjoelbak, kaartspellen en bord spellen op de tafels.Tot 23.00 uur kan men met anderen spelletjes doen of ergens gaan zitten kletsen. Men kan spontaan een keer langs komen om kennis te maken, maar ook zo vaak komen als u zelf wilt. Reserveren mag en kan bij erg veel belangstelling erg verstandig zijn. Contact, meer informatie of reserveren? Aäron van der Hee mobiel en app: 06-30505929, dewijnstokvoedselbanken@gmail.nl of www.foodforfreefoundation.nl/