Drukte van belang bij heropening filiaal Aldi in Musselkanaal

Musselkanaal - Op vrijdgaochtend 20 september waren de eerste klanten al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Marktstraat in Musselkanaal.

De officiële opening van de winkel werd gedaan door filiaalleidster Rennie Hillenga samen met wethouder Brongers-Roffel. Na het drukken op de rode knop stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als panorama camera’s, heggenscharen of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleidster Rennie Hillenga.

De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden versegerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan de Marktstraat 50 beschikt over genoeg eigen gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zondag is het filiaal gesloten.