Kick-off bouw en verhuur Pallertshuis

Vlagtwedde - Emsland Verhuur bouwt op dit moment een nieuw modern, zeer eigentijds multigeneration familie-vakantiehuis in Bungalowpark Emslandermeer in Vlagtwedde.

Wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde zal woensdag 25 september om 13.00 uur de bouw officieel starten. Plaats van handeling is Verlengde Vennen 4 in Vlagtwedde.

Het Pallaertshuis wordt 300m2 groot en ligt op een ruime kavel van 1500m2. Het wordt een huis, modern, eigentijds en design ingericht met verrassende materialen en combinaties. Het huis heeft een grote leefruimte waarin alle gebruikers met elkaar in contact blijven terwijl iedereen zijn eigen “ding” doet. Variërend van koken, spelen, sport kijken, spelletjes doen, borrelen tot het voeren van een goed gesprek.

Het vakantiehuis, verdeeld over 2 verdiepingen heeft een zodanige indeling dat grote (samengestelde) gezinnen, families, vriendengroep er allemaal hun eigen privacy in vinden. Het heeft op de begane grond voldoende grote slaapkamers, enkele zelfs met eigen ingang en badkamer zodat ook familieleden die zich vanwege persoonlijke omstandigheden zich zo nu en dan van het gezelschap willen of moeten afzonderen, toch aanwezig kunnen zijn bij het familie-event. Het huis inclusief een badkamer-2 slaapkamers op de begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk & miva geschikt.

Het huis krijgt 6 badkamers en 12 tweepersoonskamers, 8 parkeerplaatsen, waaronder 2 voor elektrisch laden van auto’s, wellnessfaciliteiten en een ruime tuin grenzend aan het kanaal. Er zal aan het buitenleven veel aandacht worden besteed.

Zoals bij de andere 2 grote familiehuizen van Emsland Verhuur wordt ook in het Pallertshuis de keuken het centrum van het huis met dit keer een marmerlook-uitstraling. De oplevering is in maart 2020 gepland en de bungalow is vanaf heden te boeken via www.bungalowpark-emslandermeer.nl.