BNI Global neemt BNI Nederland en Vlaanderen over

BNI in Nederland en Vlaanderen is in de afgelopen jaren onder leiding van de Nationale directeuren Aqil Radjab en Jos Baas uitgegroeid tot een organisatie die maandelijks meer dan 1000 netwerkbijeenkomsten organiseert voor bijna 6000 leden. De komst van de wereldwijde BNI-organisatie als 100 procent aandeelhouder vormt de inleiding van een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van BNI.

Aqil Radjab doet een stap terug in zijn betrokkenheid bij BNI in Nederland en Vlaanderen. Jos Baas wordt de nieuwe directeur. Met BNI Global en Baas aan het roer wordt nu koers gezet richting een ondernemingsrijke toekomst vanuit het regionale hoofdkantoor in Stadskanaal.

In 35 jaar is BNI ((Business Network International) uitgegroeid tot een organisatie met netwerken in meer dan 70 landen over de hele wereld. „BNI Nederland en Vlaanderen heeft de kans om bedrijven, levens en de wereld in positieve zin te verbeteren. De ontwikkelingen worden verfijnd in een strategisch plan.” Dit plan zal Baas de komende maanden gaan uitwerken met de inspirerende visie ‘member-first’ voorop.

Genoten van iedere minuut

„Aqil en ik hebben genoten van iedere minuut dat we samen Nederland en Vlaanderen hebben geleid de afgelopen jaren. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar dit nieuwe hoofdstuk met nog heel veel kansen voor onze leden in Nederland en Vlaanderen. Trots en enthousiasme overheersen dan ook.”

Aqil Radjab zal zich terugtrekken als Nationaal directeur Nederland en Vlaanderen en de dagelijkse bezigheden. Hij heeft zijn oog laten vallen op nieuwe ondernemingskansen die zijn passie en interesse aanwakkeren. Vanuit strategisch perspectief zal hij nog wel betrokken blijven bij BNI Global.

Keihard groeien

“Dankzij BNI slaagde ik erin om als lid zowel mijn bedrijf als mijzelf keihard te laten groeien. Daarna kreeg ik als BNI-professional de kans om samen met Jos onze leden hetzelfde te laten ervaren.”