Concert Chaverim: What sweeter music can we bring

MUSSELKANAAL/GIETEN Lieflijke kerstconcerten tussen traditie en folklore. Dat zijn de kerstconcerten ‘What sweeter music can we bring’ die vocaal ensemble Chaverim onder leiding van dirigent Klaas Withaar verzorgt in het weekend voor Kerst.

De kerstconcerten vinden plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur in de Antoniuskerk in Musselkanaal en op zondag 22 december om 16.00 uur in de Dorpskerk in Gieten.

Het publiek kan genieten van verrassend mooie kerstliederen van traditionals tot Christmas Carols uit onder meer Zweden, Engeland, Amerika, Noorwegen en Rusland. Het ongeveer dertig leden tellende koor zingt tijdens de concerten stukken van componisten als Morten Lauridsen, Ola Gjeilo, John Rutter, Daniel Elder, Eric Whitacre en Sergej Rachmaninov.

Vocaal Ensemble Chaverim wordt soms begeleid door pianist en organist Pieter Pilon en zingt andere nummers a capella.

Tijdens het concert is er een muzikaal intermezzo door Pieter Pilon en hoboïst Collin van Gemert van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest.

Kaarten kosten 10 euro, inclusief koffie of thee. U wilt een ticket reserveren? Stuur dan even een mail naar ankeroelfs@ziggo.nl