Buitencentrum Boomkroonpad is weer open

DROUWEN Het Buitencentrum Boomkroonpad is weer open voor het publiek. Het is weer mogelijk om het Boomkroonpad en het Buitencentrum te bezoeken.

„We hebben de nodige preventieve maatregelen genomen om het voor onze medewerkers en onze bezoekers een fijne en veilige omgeving te maken.”

Bij het Boomkroonpad kun je wandelen door de toppen van de bomen. Maar er is meer te beleven bij Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeheer.

Het Buitencentrum is het startpunt voor verschillende wandel- en fietsroutes en we hebben bijzondere routes voor kinderen. Voor de kleinsten is er een aangepaste vorm van het kabouterpad; het plezier zal er niet minder om zijn. Een rode puntmuts en het kabouterspeldje mogen mee naar huis. We hebben de Simonspecht-route van 2,5 kilometer en voor de iets oudere kinderen het Indianenpad. Ook kunnen de kinderen hun energie nog kwijt in het Lorkenspeelbos of op de speelweide.

De openingstijden zijn op doordeweekse dagen van 10:00 tot 16:00 uur. In het weekend zijn het Boomkroonpad en het Buitencentrum vooralsnog gesloten.

Van te voren een kaartje reserveren

Om het Boomkroonpad verantwoord te bezoeken bent u verplicht om via de website een kaartje te kopen met een tijdsslot. Dit om u de mogelijkheid te geven om de wandeling op een zo normaal mogelijke maar verantwoorde manier te beleven.

Tickets zijn te koop via www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/hondsrug/beleef-het-boomkroonpad

„Natuurlijk hanteren ook wij de richtlijnen van het RIVM en willen wij dat onze bezoekers een fijne tijd mogen beleven bij ons.”