Zwoele zomeravondwandeling bij het Boomkroonpad

Drouwen De dag loopt ten einde, de avond valt over de bossen van het Boomkroonpad.

Beleef de overgang van dag naar nacht tijdens deze zomeravondwandeling over de Hondsrug. Komt de natuur nu tot rust of juist tot leven? Wandel mee door een stukje van de uitgestrekte bossen, langs heidevelden en verstilde vennetjes. De gids van Staatsbosbeheer laat delenemers onderweg de mooiste plekjes zien.

Uitgestrekte bossen, verstilde vennetjes, kleinschalige heidevelden en grote mierenhopen komt men onderweg tegen. De gids van Staatsbosbeheer neemt deelnemers mee voor een stevige wandeling van zo’n 5 tot 6 kilometer en laat onderweg de mooiste plekjes zien.

De wandelingen zijn woensdag 8, 15, 22 of 29 juli en woensdag 5, 19 of 26 augustus mogelijk. Aanvang is 20.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn 8 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 12 jaar (minimum leeftijd 8 jaar).

Het is handig om bedekkende kleding (in verband met muggen en teken) en stevige wandelschoenen aan te trekken. Graag vooraf aanmelden via: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad.