Dagblad van het Noorden Herfstfair is het najaarsfeest voor jong en oud

“Najaarsfeest?”, horen we je denken. “Maar het is toch de Lentefair?” Ja, en nee! Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus, wordt de Lentefair van Dagblad van het Noorden dit jaar eenmalig een ode aan de herfst. Opnieuw zoeken we de mooiste buitenlocatie van Drenthe op: De Tuinen in Frederiksoord. Eenmalig dopen we de Lentefair om tot Herfstfair op zaterdag 26 en zondag 27 september.

Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde essentie: een ode aan het buitenseizoen, genietend van elkaars gezelschap in een haast idyllische omgeving. Tussen de ontelbaar vele appel-, peren- en pruimenbomen heten Dagblad van het Noorden en meer dan honderd shopadresjes – op het gebied van tuin, wonen, lifestyle en nog heel veel meer – je van harte welkom!

Buitenbeleving voor jong en oud

De Herfstfair is een feest voor jong en oud. Een heerlijk dagje buiten zijn, waar je eindeloos kunt rondsnuffelen en shoppen naar blijmakers waar je hart op slag sneller van gaat kloppen. Bovendien zorgen leuke activiteiten, heerlijk eten, goede muziek en tonnen buiteninspiratie ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Ga jij mee naar buiten in Frederiksoord?

Tickets scoor je extra voordelig op dvhnherfstfair.nl/tickets met de kortingscode LEZERSVOORDEEL.

Maatregelen

De organisatie streeft ernaar een zo veilig mogelijk evenement te realiseren en draagt zorg voor de naleving van de RIVM-richtlijnen en het landelijke evenementenprotocol. De Herfstfair is een buitenevenement incl. ruime paden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en startblokken met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.

Openingstijden

Zaterdag 26 en zondag 27 september van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: De Tuinen, Frederiksoord. Een online ticket kost 7,50 euro (tot 12 jaar gratis). Er is voldoende parkeerruimte. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Zie ook: www.dvhnherfstfair.nl.