Uut Knoal | Chocolade met een verhaal

STADSKANAAL Marjan ten Seldam van het restaurant Lekker Anderz aan het Menistenplein in Stadskanaal zit ondanks de corona crisis niet stil.

Integendeel. Marjan - zij is in 2019 verkozen tot Knoalster van het jaar - verkoopt sinds kort heerlijke zelfgemaakte Belgische chocolade die het verhaal van Stadskanaal vertellen.

Chocolade met een afbeelding

"We maken chocolade met een afbeelding van belangrijke locaties, gebouwen en objecten in Stadskanaal", vertelt Marjan. "Dat varieert van de Krinkiespijer tot het Julianapark, van de watertoren tot het Monument 21 en van de Semsstraatkerk tot de Rode Loper. En nog veel meer."

Veel talenten

Vanzelfsprekend is ook chocolade met een afbeelding van Lekker Anderz te koop. In het restaurant dat in 2018 van start is gegaan, laten mensen met een beperking zien dat ze ondanks hun beperking enorm veel talenten hebben en midden in de samenleving staan.

Folder

Bij aankoop van de chocolade wordt ook een folder uitgedeeld met een overzicht van alle geselecteerde afbeeldingen inclusief aanvullende informatie.

"Met deze folder in combinatie met de chocolade wordt een complete beleving van het prachtige Stadskanaal gegeven", benadrukt Marjan.

Paul Abrahams