Poiesz Supermarkten schenkt 551.000 euro aan verenigingen in het noorden

STADSKANAAL Poiesz Supermarkten keert met de Jeugd Sponsor Actie 551.000 euro sponsorgeld uit aan verenigingen in het Noorden.

Poiesz heeft ook supermarkten in Stadskanaal en Musselkanaal.

Gelukkig kon de 16e editie Jeugd Sponsor Actie in 2021 doorgaan. Wel met enige aanpassing en geen afsluitend Jeugd Sponsor Gala zoals andere jaren. Maar na een abrupt einde door corona van de vorige editie in 2020, is het dit jaar mooi dat de actie van begin tot eind plaats kon vinden. Sinds deze week kunnen alle deelnemende verenigingen hun cheques ophalen in de Poiesz supermarkt waar zij hebben deelgenomen.

“Juist in tijden van corona is het steunen van lokale clubs en verenigingen nodig. Want muziek, sport en cultuur verbindt, verbroedert en vermaakt. Daarom juist nu superbelangrijk om ze te steunen via de Jeugd Sponsor Actie. Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we dit erg belangrijk”, zegt Harrie Westra. Hij is Commercieel Directeur van Poiesz Supermarkten B.V. “Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is, juist in deze tijd.”

Bij deze editie varieerden de sponsorbedragen van 698 euro tot 1811 euro. De deelnemende verenigingen konden de hoogte van het sponsorbedrag beïnvloeden door zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen.