Het gezelligste kerstcafé van Stadskanaal

STADSKANAAL - Het café Plein 4, naast cafetaria brasserie Menistenplein, is door Roy Schulte en Leonie Manning omgetoverd tot het gezelligste café van Stadskanaal.

In de maand december is het goed toeven in het café aan de Korte Hemenweg. Zoals bijvoorbeeld vrijdagavond 14 december tijdens het Moonlight Shoppen. Dan vindt een winter barbecue plaats en pianist Jasper Stuut zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

"De ruimte kan desgewenst ook worden gereserveerd door groepen tot zo'n 50 personen", benadrukt Roy. "We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Voor jong en voor oud. Zo hebben we al een groep bewoners van Parkheem op bezoek gehad en op woensdag 19 en zaterdag 22 december wordt 's middags van drie uur tot half vijf een Kids4Fun Oliebollen Disco gehouden voor leerlingen van de groepen vier tot en met acht. Aanmelden kan via kids4fun.noordstee@gmail.com"

U wilt meer informatie? Neem dan even contact op met Roy Schulte, 06-29058697. Mailen kan ook: kerstcafe-stadskanaal@outlook.com