5000ste deelnemer Eko-Tours

EXLOO - Op zondag 9 december was het feest in Exloo: de 5000ste deelnemer sinds de start van Eko-Tours in 2016 was mee op excursie.

De familie Westra uit Valthermond werd verrast door Ruud Haak, eigenaar en bedenker van Eko-Tours. De happening werd gevierd met gebak en bloemen en een cadeaubon om met een groep nog een keer terug te komen op een bijzondere excursie van Eko-Tours.

Op 1 september 2016 is Eko-tours van start gegaan vanuit Exloo met unieke excursies met 100 procent elektrische terreinauto's midden in de natuur. Door de unieke samenwerking met Staatsbosbeheer mogen de Eko-explorers rijden op bos- en zandpaden en zo op de mooiste plekken komen in de bossen rondom Exloo. Samen fluisterstil genieten van het groene avontuur: een unieke belevenis en geschikt voor jong en oud.

Bijzonder aan een Eko-Tours excursie is dat de deelnemers zelf mogen rijden in deze speciale Eko-Explorer - een 100 procent elektrische terreinauto van Nederlands fabricaat die voor Eko-tours is aangepast en uitgebreid.