Moonlight shoppen in centrum van Stadskanaal

STADSKANAAL - Het is vrijdagavond goed toeven in het centrum van Stadskanaal. Dan vindt het altijd druk bezochte Moonlight shoppen plaats.

De winkels zijn open tot elf uur 's avonds. De ondernemers zetten met elkaar de schouders eronder om het publiek een fijne avond te bezorgen. Een ideale gelegenheid om spulletjes voor de kerstdagen in huis te halen.

Op verschillende locaties is van alles te doen. Een greep uit het aanbod. Op verschillende (verwarmde) terrassen kan het publiek genieten van live muziek. Van zangkoren op het Europaplein tot Rock & Roll op het Menistenplein. De Rotary is weer aanwezig ter hoogte van Pearle en leerlingen van onder meer Noorderpoort zorgen voor een ultiem kerstgevoel in de Kanaalpassage. Maar ook aan de Navolaan wordt het publiek verwelkomd door een prachtig winters tafereel uiteraard gezellige muziek.

Het affiche vermeldt verder de Sing-in op het Europaplein voor Croissanterie l’ Europe. Voorbijgangers kunnen rond de klok van kwart voor tien samen het gospelkoor Dabar het lied Halleujah van Leonard Cohen meezingen.