Actie in Onstwedde: Memory op de kop

ONSTWEDDE - Op zaterdag 30 juni heeft in Onstwedde de finale van het grootste Memory Spel ter wereld plaatsgevonden.

Het spel was een voortvloeisel van de actie ‘Ik koop altied in Onstwedde’. In navolging van dit spel heeft de handelsvereniging een nieuw spel bedacht en het mooie is: iedereen kan er nu aan meedoen.

Hoe werkt het? De manshoge memorykaarten zijn deze keer te zien in de winkels en bij de bedrijven in Onstwedde. De kaarten staan echter niet bij de juiste winkel of het juiste bedrijf. Download het deelnameformulier via onstwedde.info en ga met dit formulier langs de winkels en bedrijven in Onstwedde. Geef op het formulier aan waar de ‘onjuiste’ kaart is gezien.

Het formulier maakt duidelijk hoe het precies in zijn werk gaat. Het is niet ingewikkeld en het levert bovendien een gezellige wandeltocht langs de winkels en bedrijven op. De kaarten zijn van 8 december tot en met 15 december te zien.

De formulieren kunnen op 15 december tijdens de winterfair van 16.00 tot 20.00 uur worden ingeleverd bij de stand van de Handelsvereniging. Alle deelnemers krijgen een leuke attentie. Er is bovendien een mooie hoofdprijs te winnen.