Overdekt zwembad Pagecentrum in Stadskanaal is weer open

STADSKANAAL - Het overdekte zwembad van het multifunctionele sport- en recreatiecentrum Pagecentrum is weer open.

Het verouderde wedstrijdbad en het recreatiebad zijn samengevoegd tot één zwembad met onder meer een 25 meter bad, een warmwaterbad met een oppervlakte van 50 vierkante meter, een peuterbad met attractieve speelelementen en een familieglijbaan. Het subtropisch zwembad is gesloopt om plaats te maken voor een conferentiezaal.

Er is nog steeds plek voor iedereen, benadrukt directeur Edwin Postma. "Voor de recreant om baantjes te zwemmen, voor kinderen die zwemles krijgen, voor de leden van de zwemclub om te trainen en wedstrijden te zwemmen en uiteraard een attractief bad voor onze parkgasten en inwoners van Stadskanaal en omgeving. Ook de verschillende doelgroepen kunnen bij ons terecht en zijn van harte welkom. Zoals bijvoorbeeld de leden van DWS die lijden aan de spierziekte fybromyalgie in het nieuwe warmwaterbad."

Woensdag 24 oktober wordt het zwembad officieel geopend door wethouder Lian Veenstra van de gemeente Stadskanaal. De hele week bruist het van de activiteiten en op maandag 29 oktober gaan de eerste zwemlessen van start.