Veel belangstelling ledenbijeenkomst Rabobank Zuid en Oost Groningen

STADSKANAAL - Met 900 gasten was Theater Geert Teis afgeladen vol. Met gastspreker Ben Woldring en de Troebadoers schoot de organisatie in de roos.

De jongens van de ‘Appeltoart en rode wien’ brachten de zalen in opperbeste stemming. Woldring, de jonge internetondernemer uit Groningen, liet de gasten zien hoe hij als kleine jongen begon. Hij gaf op een voor iedereen te begrijpen manier inhoud aan de veelbelovende blockchaintechniek.

Directievoorzitter Harry Scholte Rabobank Zuid en Oost Groningen: "Goed om te zien dat de coöperatie zo leeft. Met deze opkomst zijn we heel blij. We grijpen de mogelijkheid om te delen waar we op welke wijze dan ook bijdragen in de regio. Iedereen weet nu dat het enige twee sterren varkensvlees uit Beerta komt. De familie Ten Have heeft een uniek concept. Ook trots zijn we op een bedrijf als Virol uit Scheemda. Zij geven de samenleving betekenis door het creëren van werkgelegenheid en eigenwaarde voor medewerkers die minder opgeleid zijn."

Met kennis en kennissen draagt Rabobank ook bij aan verschillende duurzaamheidsprogramma’s. Harry Scholte: "We delen onze beelden over het invullen van de energieopgave met woningcorporatie Acantus. En helpen jonge studenten van MBO tot Universiteit om de beste te worden bij de World Solar Racing in 2019. Voor de studenten van het Top Dutch programma was het topdrukte na afloop toen alle 900 gasten hun prototype op zonne-energie kwamen bewonderen."