Griezelen op het spoor

STADSKANAAL - Neem een duik in het verleden tijdens deze spannende spooktocht. Het is donker, in de verte klinken onheilspellende geluiden. Durf jij te helpen in de strijd tegen losgeslagen veengravers en werklui? Beleef het mee tijdens de Fright Night zaterdagavond 20 oktober bij Museumspoorlijn STAR.

Emplacement Stadskanaal

Voor het eerst dit jaar zal de route op het eigen terrein van Museumspoorlijn STAR gelopen worden, waarbij je niet alleen buiten, maar ook door de gebouwen van de STAR geleid wordt. STAR heeft een heel aantal enge verrassingen voor de bezoekers in petto. De minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je mee met het eerste programma. Alleen onder begeleiding van een volwassene. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan kun je helaas niet meedoen.

Reserveren aanbevolen

Er is slechts een beperkte plaatsruimte voor dit arrangement. Voorkom teleurstellingen en koop kaarten vooraf. Dat kan tot uiterlijk 17 oktober. Kaarten zijn online te koop via de website: www.stadskanaalrail.nl. Er kan gestart worden op meerdere tijden: 18.30, 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur. De prijs is 15,50 euro.