Ubbo Xperience

STADSKANAAL - Voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders organiseert Ubbo Emmius in Stadskanaal woensdagmiddag 17 oktober van 14.30 tot 16.55 uur de Ubbo Xperience.

Programma

Tijdens deze middag kunnen leerlingen kiezen uit meer dan 25 verschillende workshops. Ze kunnen bijvoorbeeld met voeding aan de slag, programmeren bij de Lego League of ze kunnen een minicursus Frans volgen. Voor ouders is er voorlichting over ons onderwijs en zijn er workshops over als “veilig op internet”. Maar ook is er een aantal workshops voor ouders én leerlingen samen, zoals een praktische workshop waarbij in het praktijklokaal een wedstrijdje autoband verwisselen gedaan wordt.

De workshops worden gegeven op vijf verschillende locaties (Stationslaan, Engelandlaan, Maarsdreef, Praktijkonderwijs en Sportparklaan). Iedere workshop duurt 35 minuten.

Inschrijven

De beschrijving van alle workshops staat op de website van Ubbo Emmius: www.ubboemmius.nl/voor-groep-8/ubboxperience/workshops-ubboxperience Hier kunnen leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders zich ook inschrijven. De uiterste inschrijfdatum is zondag 14 oktober.