Heerink & Friends in VanSlag

BORGER - Heerink & Friends staat voor een verrassende combinatie van afwisselend akoestisch en semi-akoestisch optreden in combinatie met sfeervolle, herkenbare songs. Nostalgie en plezier dus staat het publiek vrijdag 12 oktober in VanSlag in Borger te wachten.

Heerink & Friends bestaat uit zanger Bert Heerink (ex-Vandenberg, KayaK en thans actief als zanger bij Jan Akkerman) en twee muzikale vrienden, Kees Schipper én Paul Kruis op gitaar. Heerink & Friends heeft een flinke (cover) repertoire uit de jaren zestig tot en met tachtig Natuurlijk ontbreekt eigen werk van Heerink daarin niet.

Onder meer komen Space Oddity van David Bowie, Riders on the storm van The Doors, Pinball Wizzard van The Who en Maggie May van Rod Stewart en natuurlijk Juli July van Bert Heerink zelf voorbij. De songs worden ondersteund door beelden die tijdens de hele voorstelling op de achtergrond meelopen en de ‘rode draad’ vormen in het verhaal dat de mannen vertellen. Het optreden begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.