Punt 74 in Nieuw-Buinen houdt Quilting Ladies Night

NIEUW-BUINEN - Het quiltseizoen van Punt 74 aan het Zuiderdiep 74 in Nieuw-Buinen is weer geopend.

In de gezellige en ruime quiltwinkel kunnen klanten terecht voor een gevarieerde collectie prachtige quiltstoffen én alle andere quiltbenodigdheden.

De regenboog aan gekleurde basisstoffen bijvoorbeeld, trekt meteen bij binnenkomst de aandacht. En ook de subtiele, meer traditionele quiltstoffen hebben een plek in de winkel, evenals klassiek mooie wit-op-wit en wit-op-ecru motieven. In deze tijd van het jaar zijn het vanzelfsprekend de prachtige herfst- en kerststoffen die de winkel een warme en uitnodigende sfeer geven.

In de ruime workshopruimte worden diverse cursussen en workshops gegeven voor zowel beginnende als gevorderde quilters. Ook het Handwerkcafé en een Quiltbee hebben hier op gezette tijden hun vaste stek.

Op woensdag 3 oktober vindt van 19.00 tot 22.00 uur een Quilting Ladies Night plaats. Er wordt een film vertoond (How to make an American Quilt) en er staan hapjes en drankjes klaar. En zeker niet onbelangrijk: klanten krijgen tien procent korting op quilt stoffen en - materialen.

De winkel van Punt 74 biedt werkervaringsplekken aan cliënten van de Stichting PiTi, die zorg en begeleiding aanbiedt voor een groep mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben vanwege een hoge prikkelgevoeligheid.