Fashion & living event in 't Klooster Wonen in Ter Apel

TER APEL - Het fashion & living event in Ter Apel werpt zijn schaduw vooruit. Omcirkel maar vast de datum vrijdag 12 oktober in de agenda of op de kalender aan de muur.

Het fashion & living event in Ter Apel werpt zijn schaduw vooruit. Omcirkel maar vast de datum vrijdag 12 oktober in de agenda of op de kalender aan de muur.

Even terug in de tijd. Na afloop van een bijeenkomst van de winkeliersvereniging Mercurius in Ter Apel - ergens in mei - zitten Tamara Wisman, Roelie Kral, Mariëtta Scholte en Bianka Alingh onder het genot van een hapje en een drankje nog even wat met elkaar gezellig na te praten.

"We wilden een leuke activiteit organiseren", blikt het viertal terug. "Verschillende ideeën werden besproken en uiteindelijk hebben we besloten om een soort van try-out van een fashion & living event te houden. De kogel ging door de kerk, nadat duidelijk was dat meerdere ondernemers het plan hebben omarmd."

In eerste instantie wordt het fashion & living event kleinschalig opgezet. Gekozen is voor de prachtige winkel van 't Klooster Wonen aan de Hoofdstraat 50a in Ter Apel.

"Twaalf ondernemers hebben zich inmiddels aangemeld en zij presenteren vrijdagavond 12 oktober van zeven uur tot half elf een gevarieerd aanbod. Van kleding tot parfum en van elektronica tot lichaamsverzorging. En nog veel meer. Hartstikke fijn dat andere ondernemers het idee ook steunen. Het is goed voor de saamhorigheid. We hopen dat het initiatief aanslaat en dat we volgend jaar de vleugels verder kunnen uitslaan."

Voor de bezoekers ligt de loper uitgerold en zij kunnen genieten van verschillende modeshows. Ook vindt een bierproeverij plaats. In opmaat naar het fashion & living event wordt een actie gehouden met een werkelijk prachtige prijs: een metamorfose.

Een toegangskaartje kost 2,50 euro, dat is inclusief een welkomstdrankje. De eerste 50 bezoekers gaan bovendien met een goed gevulde goodiebag naar huis.