Vijftig jaar Sportclub Roswinkel wordt uitbundig gevierd

ROSWINKEL - Op 1 september bestaat de voetbalvereniging Sportclub Roswinkel vijftig jaar. Die mijlpaal wordt vanzelfsprekend op gepaste wijze gevierd. Lees maar even mee.

Het spits van het feestprogramma wordt vrijdagavond 31 augustus afgebeten met een receptie voor genodigden in De Noorderbak in Roswinkel. Tijdens de bijeenkomst van 19.00 tot 22.00 uur wordt ook het jubileumboek gepresenteerd, dat is geschreven door Willem Neef en Jan Hoiting. Het boek beschrijft de geschiedenis van de club en een exemplaar kost 10 euro.

Het feest wordt zaterdag 1 september voortgezet met allerhande activiteiten voor de jongste leden van de voetbalvereniging. Zowel 's morgens als 's middags is werkelijk van alles te doen voor de jeugdleden.

's Avonds wordt uitbundig feest gevierd in De Noorderbak. Een toegangskaartje kost 20 euro per persoon, dat is inclusief gratis drankjes en verschillende hapjes voor bij de borrel. De band Explosief zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

Ook op zondag 2 september bruist het van de activiteiten op het sportpark van de jubilaris. Jeugdtrainers van FC Emmen verzorgen van 13.00 tot 15.00 uur een clinic voor de jeugdleden en verder wordt gestreden om de penaltybokaal. In het doel staat een keeper van FC Emmen. Welke jeugdvoetballer gaat met de beker naar huis?

Vanaf 14.00 uur wordt ook een soort van reünie gehouden en vinden verschillende activiteiten plaats. Zoals bijvoorbeeld het altijd spectaculaire levend tafelvoetbal.

U wilt meer informatie over het jubileumfeest van Sportclub Roswinkel? Bel dan Willem Neef (06-57177019) of Jan Hoiting (06-29043997).