PUUR Westerwolde: nieuwe invulling voor De Noordmee in Sellingen

SELLINGEN - Op initiatief van Rineke Dijkinga is PUUR Westerwolde gestart in De Noordmee in Sellingen. In deze vergaderruimte met eetgelegenheid kun je op reservering terecht voor wandelingen, excursies, vergaderen in het groen, lezingen, teamdagen, trainingen en workshops.

Alleen op speciale dagen zoals tijdens de Atelierroute Sellingen en het Voedfestival Sellingen is PUUR Westerwolde ook open voor publiek. De komende maanden verkennen gemeente Westerwolde, Staatsbosbeheer, zorgorganisatie Cosis en PUUR Westerwolde hoe ze onder de vlag van het kwaliteitskeurmerk Cittaslow kunnen samenwerken in De Noordmee.

Gemeente Westerwolde, Staatsbosbeheer, zorgorganisatie Cosis en PUUR Westerwolde zijn met elkaar in gesprek over het verder ontwikkelen van De Noordmee tot Cittaslow-centrum. Waar inwoners en bezoekers (verder) kennis maken met het Cittalow gedachtegoed en op een plezierige, gastvrije manier genieten van duurzaam lokaal voedsel. Waar invulling wordt gegeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking een zinvolle dagbesteding in de horeca te geven. En waar informatie aanwezig is om buiten de prachtige natuur, de grote afwisseling in landschappen verbonden door kleine gehuchten en de rijke historie van Westerwolde te ontdekken.

Kijk voor meer informatie op www.puurwesterwolde.nl of bel 06-23517126.