Carnavalsvereniging de Kloosterwiekers opent Expert Telkamp in Ter Apel

TER APEL - Het was meer dan gezellig afgelopen donderdagavond op het Molenplein in Ter Apel.

Daar werd namelijk de winkel van Expert Telkamp heropend. De handeling is verricht door Prins Marc de Eerste van de plaatselijke carnavalsvereniging de Kloosterwiekers. Hij knipte met veel enthousiasme het lint door.

De speciaalzaak van Peter en Ina Mencke-Telkamp is met ingang van 1 januari van dit jaar overgestapt van Euronics naar Expert. Omdat de huisstijl moest worden aangepast is ook het besluit genomen om de winkel grondig te verbouwen. "We zijn heel erg tevreden over het resultaat", glundert Peter die lid is van de Raad van Elf van de carnavalsvereniging in het grensdorp. "In de afgelopen weken hebben we bergen werk verzet, maar de inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen. Het is prachtig geworden en we hebben alleen maar complimenten gekregen van de klanten. Over het uitgebreide assortiment, de vele acties die gehouden worden, het open en lichte karakter van de winkel en de brede gangpaden. Natuurlijk is dat fijn om te horen. In onze winkel is alle gelegenheid om de producten te voelen, te zien en te beleven. Of het nu om een televisie gaat, een (af)wasmachine, een scheerapparaat, beveiligingsapparatuur of een magnetron. Dat maakt niet uit."

Als extra service aan klanten die minder goed te been zijn, is een hypermoderne traplift geplaatst. "Dat wordt erg gewaardeerd", benadrukt Peter.