Autoshow ACSL Van Staalduinen Louwes in Stadskanaal

STADSKANAAL - ACSL Van Staalduinen Louwes houdt van donderdag 31 mei tot en met zondag 3 juni een autoshow aan de Veenstraat 3 en Koperslager 1 in Stadskanaal.

"Het is de eerste keer dat we een eigen autoshow houden", vertelt Gerrit van Staalduinen. "Wij hebben zo’n mooi en groot plein. Tijdens de show zijn alle occasions van onze vier vestigingen te zien."

Tijdens de show kunnen niet alleen auto's worden bekeken. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven op een springkussen en ook wordt een eettent bij het bedrijf geplaatst. Bezoekers die een occasion kopen, krijgen eveneens een bon voor Intratuin mee naar huis.

De openingstijden van de autoshow zijn donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

ACSL Van Staalduinen Louwes is een echt familiebedrijf; een dealerbedrijf in de breedste zin van het woord. Er is een ruime keuze aan occasions en het bedrijf is dealer van de merken Kia, Nissan, Honda en sinds kort Peugeot en Citroën specialist (PCA dealer).

Kijk voor meer informatie over het autobedrijf op de website www.acsl.nl