Broek&Man in Stadskanaal wordt Blitz mannenmode

STADSKANAAL - Een nieuwe naam, een nieuwe collectie en ... een nieuwe locatie. Broek&Man gaat verder als Blitz mannenmode.

Zaterdagmorgen heeft Renate de Jonge haar nieuwe winkel aan het Europaplein 73 in Stadskanaal geopend. In het pand was voorheen Aktiesport gehuisvest. De kledingwinkel was decennia lang gevestigd aan de Europalaan. Sinds tien jaar wordt de zaak gerund door Renate de Jonge.

"Dit is een hele fijne plek", glundert Renate. "We hoefden ook voor de verhuizing niet ingrijpend te verbouwen en we profiteren bovendien meteen van de ingrijpende opknapbeurt van het winkelcentrum die binnenkort van start gaat. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet."

Het was druk zaterdag. De rode loper was uitgerold en belangstellenden konden onder het genot van een hapje en een drankje de prachtige winkel en de collectie bewonderen. "We verkopen mode voor de man van nu", vertelt Renate die overspoeld is met complimenten.

Klanten konden desgewenst meedoen aan een kassabonnenactie met als prijs een kledingcheque ter waarde van 50 euro. Binnenkort wordt de winnaar gebeld en dan wordt de cheque in de winkel uitgereikt.