Speelfilm Paddington 2 in kerstvakantie in Kerk Odoorn en Dorpshuis Nieuw Buinen

NIEUW-BUINEN - De familiefilm (vanaf 6 jaar) Paddington 2 draait in de kerstvakantie op twee locaties in de gemeente Borger-Odoorn.

Op donderdagmiddag 27 december om 16.00 uur in de kerk van Odoorn. Op vrijdagmiddag 4 januari om 14.00 uur in het Dorpshuis in mfa de Noorderbreedte in Nieuw Buinen.

Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Om het boek te kunnen kopen neemt hij een reeks vreemde baantjes aan. Maar wanneer het boek wordt gestolen is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.

De filmmiddagen worden georganiseerd door Podium Odoorn, Bibliotheek Odoorn en Filmhuis Emmen en zijn een voorproefje van het op te richten Filmhuis Borger-Odoorn. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Sima in Odoorn en bij de bibliotheken in Nieuw-Buinen en Odoorn.