Burgemeester Froukje de Jonge is trots op genomineerden Knoalster van het jaar

STADSKANAAL - Als burgemeester van de gemeente Stadskanaal ben ik trots op al die mensen die zich inzetten voor anderen.

De vijf genomineerden voor de ‘Knoalster van het jaar’ zijn hier een mooi voorbeeld van. Zoals Anne van Lith die zich al 25 jaar inzet voor het opvangen en verzorgen van dieren, Ben Schomaker die zich met hart en ziel inzet voor het levendig houden van Musselkanaal en Krijn Verweij die het G-voetbaltoernooi tot één van de grootste van het land heeft gemaakt.

Met Jolanda Robben hebben we de beste bibliothecaris van Nederland in onze gemeente die onophoudelijk kinderen de liefde voor lezen bijbrengt en Henk van der Klok heeft met zijn 6000 kilometer lange wandeltocht laten zien dat er overal op de wereld vriendelijke en behulpzame mensen zijn die willen helpen om een weeshuis te ondersteunen.

Allemaal prestaties van formaat die uw steun verdienen. Stem daarom op één van deze vijf genomineerden en kom op 9 januari naar de nieuwjaarsreceptie in het Geert Teis om met mij de Knoalster van het jaar in het zonnetje te zetten.

Stemmen kan via Knoalster van het jaar