Open Bedrijvendag in Aa en Hunze

Assen

In Aa en Hunze is zaterdag 5 november van 10.00 tot 16.00 uur de Open Bedrijvendag. Ruim twintig ondernemers in Aa en Hunze stellen hun bedrijf open voor bezoekers. De deelnemende bedrijven bieden diverse activiteiten aan en bezoekers kunnen een kijkje nemen achter de schermen.

Altijd al willen zien hoe meubels gemaakt worden? Hoe een folder ontworpen wordt? En hoe het drukproces eruit ziet? Dat kan tijdens de Open Bedrijvendag Aa en Hunze. Deelnemende bedrijven · Suichies - Ekehaar (Hoofdstraat 27-29) · Techniko - Ekehaar (Hoofdstraat 35) · Agrarische Natuurvereniging Drenthe - Rolde (Gieterstraat 45) · Mijnzoektocht.nu - Eexterzandvoort (Oudedijk 3) · Salvatore Art Studio - Eexterveenschekanaal (Semsstraat 127a) · Relatiebemiddeling IndiviDuo - Gieterveen (Broek 3b) · Beautysalon Amarylis - Gieten (Korte Bree 14) · Atelier Chique de la Friemel - Gieten (Gasselterweg 7) · Atelier Natuurlijk Geschikt - Gieten (Zandvoort 4) · Bij de Handjes Kleinschalige kinderopvang - Gieten (Bloemakkers 17a) · Eco Keukens - Gieten (Bloemakkers 15a) · Het andere hout - Gieten (Bonnen 23a) · HOB Gieten - Gieten (Oelenboom 12) · Hoving Kunststofbouw - Gieten (Hoevenkamp 4) · Drukkerij Zwinderman - Gieten (Bloemakkers 21) · INHOUT - Rolde (Asserstraat 59) · Hobby Dotiek Yvonne - Annen (Schoolstraat 18) · Ron Niemeijer Accountancy en Bedrijfsadvies - Annen (Brink 3) · Heartline Huiden - Annen (Zuidlaarderweg 24) · Urnenveld - Anloo (Anderseweg) · Didgeridoo-school en klankschalen - Gasselternijveen (Hoofdstraat 84) · Yoga Meditatie Centrum - Gasselternijveen (Hoofdstraat 84) Meer informatie? Een overzicht van de activiteiten van de deelnemende bedrijven is te vinden op www.obddrenthe.nl. Ook kunt u op deze website een plattegrond downloaden met de deelnemende bedrijven downloaden.

Auteur

Albert-Jan Garama