Internationaal Accordeonfestival Stadskanaal

STADSKANAAL

De zesde editie van het Internationaal Accordeonfestival in Theater Geert Teis te Stadskanaal is op 11 maart.

Met gerenommeerde accordeonisten uit binnen- en buitenland zoals de jonge wereldkampioenen Valerio Russo uit Italië en Radu Laxgang uit Moldavië. Uit Nederland komen de accordeonisten Greetje de Oude, Wouter de Polkaman en Linda’s Jazz bestaande uit Linda Molenkamp (zang), Vincent Grit (piano) en Bert van Erk (contrabas). De ritmische begeleiding komt van Bert van Erk (contrabas) en Rene van Astenrode (drums en vibrafoon). Er is ook aandacht voor jong Nederlands talent. In de foyer zijn er diverse accordeonstands en is er een presentatie van Hohner accordeons.

Het theater opent de deuren om 12.00 uur en het festival begint om 13.00 uur en wordt om 17.15 uur afgesloten. Meer informatie via 0599-333291, info@accordeonfestival.nl of www.accordeonfestival.nl.


Auteur

Redacteur